CRM مخفف عبارت customer relationship management است که ترجمه فارسی آن برابر با مدیریت ارتباط با مشتری است و برای تعریف آن میتوان گفت سی آر ام به معنای استراتژی و سیاست همکاری پویا با مشتریان است و هدف آن مدیریت درخواست ها و نیاز های مشتریان به بهترین شیوه است که این امر باعث پیشرفت و گسترش کسبوکار میشود.
یک CRM موفق کسبوکار را از دید مشتری بررسی میکند و عامل نظر و تجربیات مشتری را همواره در برنامهریزی های خود در نظر میگیرد. نگاه از دید مشتری به شما این اجازه را میدهد که کم و کاستی ها و پستی و بلندی های کسبوکار خود را واضح تر ببینید و آنها را بهبود دهید تا کسبوکار شما پیشرفت نماید.
این بخش استراتژی های سازمان شما را در رابطه با ارتباطتان با مشتری ها و مشتری محوری تحت تاثیر قرار میدهد. هدف اصلی این بخش جذب مشتریان جدید و وفادارسازی مشتریان قبلی و حفظ سودآوری آنان است.
انواع فعالیت های مرتبط به ارائه خدمات به مشتریان مانند بازاریابی، فروش و خدمات پس از فروش را مدیریت میکند. شرکت های مختلف در مواقع مختلفی با مشتریان خود ارتباط خواهند داشت و این نوع از سی آر ام شما را در این مسئله یاری مینماید.
در این دسته، اطلاعاتی که از بازخورد های مشتریان و سیاست های بازاریابی شما به دست میآیند، تبدیل به راهنمای شما برای تعریف سیاست های بعدی میشوند. به عنوان مثال سی آر ام تحلیلی به شما کمک میکند تا با بررسی کردن مقدار فروش انواع کالاهایتان، متوجه شوید که باید روی تولید و بهبود کدام کالا ها تمرکز بیشتری داشته باشید.
رابط شما با مشتریاتان و نمایندگان شما است و به شما کمک میکند تا بتوانید ارزش بیشتری را برای افرادی که با شما در ارتباط هستند خلق کنید. این سیستم به شما کمک خواهد کرد تا سیستم های بازاریابی خود را با بهره گیری از نظرات مثبت و منفی بهبود ببخشید.
سی آر ام با ارائه، دریافت و پردازش اطلاعات مختلف به شما کمک خواهد کرد تا فعالیت های بازاریابی خود را بهبود ببخشید، ارتباط خود را با مشتریان قدرتمند کنید، بازاریابی موفقتری داشته باشید و حتی با شیوه ای بسیار کارآمد تر نیروی انسانی و کارمندان خودرا کنترل نمایید.
نرم افزار های سی آر ام ابزار های موثر و مهم مدیران سازمان ها برای دادن رنگ واقعیت به تمام اهداف، با سرعت و دقت بالا هستند. با استفاده از این نرمافزار ها میتوان شرایط کنونی سازمان را به خوبی بررسی کرد و برای آینده آن برنامهریزی نمود. این نرمافزار ها با داشتن امکانات مختلفی همچون ارتباط با مشتری، حمل و نقل (لجستیک) پرداخت بهینه (مانند اندروید پوز ها)، تبلیغات، فروش اینترنتی و… میتوانند یکی از ارکان اصلی پیشرفت یک سازمان باشند.
میتوان گفت که این نرم افزار ها برای تمام کسبوکارها مناسباند، چرا که تمام کسبوکار ها میتوانند با نظم و سازماندهی گسترش یابند و به اهداف مالی بالاتری دست یابند. اما از میان تمام کسبوکار های مختلف، کسبوکار های که فعالیت اصلی آنان در زمینه خدمات غذایی است، نیاز بیشتری به این نرمافزار ها دارند چرا که با استفاده از این نرمافزارها، رستورانها، کارگاهها و… میتوانند با وجود تعدد سفارشات، تمام کارها را به صورتی منظم و سریع انجام دهند، ارتباط خود را با مشتریها قدرتمندتر کنند و در نتیجه میزان فروش خود را بیشتر نمایند.
شیپ فود به عنوان یک نرمافزار فعال در زمینه سی آر ام، امکان داشتن فروشی بیشتر را با ابزار های متنوعی که دارد میسر مینماید. این نرمافزار با سازماندهی فرایند ها، سفارشات، نیروی انسانی و… باعث بهبود و بهینه شدن کلی کسبوکار شما خواهد شد. شیپ فود نرم افزاری پویاست که امکان شخصی سازی کردن آن برای انواع رستورانها، کافیشاپ ها و فست فود ها به صورت گسترده موجود است.